Coral 500 yabancı acenteyi Antalya’da ağırladı

Coral Travel, 28 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da düzenlediği workshop'ta, Rusya, Belarus ve Gürcistan’dan 500 acenteciyi ağırladı.

31/12/2019 23:40
Coral 500 yabancı acenteyi Antalya’da ağırladı

OTI Grubu'nun Belek’teki tesisi Xanadu Resort’da gerçekleşen workshop’ta yabancı acente temsilcileri, 50 otel yöneticisi ve temsilcileri ile buluşarak, oteller, bölge ve hizmetler hakkında bilgi aldı. Belek’teki Cornelia Diamond’da konaklayan 500 acente sahibi ve yöneticisi, organizasyonun ilk günü akşamında kendilerine özel hazırlanan bir karaoke parti ile moral depoladılar. 

29 Nisan Cumartesi günü öğleden sonra Xanadu Resort Hotel’e transfer edilen misafirler, burada 50 otelin standının yer aldığı workshop ile, Antalya bölgesinin en gözde tesisleri ile iletişim kurma ve yeni bağlantılar  yaratma fırsatına sahip oldu. Tourexpi'de yer alan habere göre, workshop’un devamında akşam 22:00’ye kadar süren piknikte, acenteler Xanadu’nun çam ağaçlarının altında eşsiz doğasının keyfini sürdüler.

30 Nisan Pazar günü de, yuvarlak masa toplantıları, güzellik ve spor konulu etkinlikleri gerçekleştirdi. Aynı günün akşamında da gala gecesi yapıldı. 1 Mayıs Pazartesi günü ise, gün boyu iş eğitimleri sürdü.

1994 yılında Rusya’da tur operatörlüğüne başlayan Coral Travel; bugün Rusya’nın 28, Ukrayna’nın 5, Polonya’nın 8, Türkiye’nin 44 şehrinde, ayrıca Beyaz Rusya ve Gürcistan’daki ofislerinde milyonlarca turiste hizmet veriyor. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.