Club Marvy’den sezona iddialı giriş

Paloma grubunun yeni markası Kesre Koyunun modern bohemi Club Marvy, 450 seçkin seyahat acentasını ağırlayarak sezona başladı.

31/12/2019 23:40
Club Marvy’den sezona iddialı giriş

Türkiye’nin ilk modern bohem resort oteli Club Marvy 300’ü yurtdışından olmak üzere 450 seçkin seyahat acentasını ağırladı. Misafirler, 3 gün süren “Marvy Days” isimli özel programda Marvy’nin modern bohem konseptini yerinde yaşadılar.

Adını, İngilizce “marvellous” sözcüğünün sempatik bir kısaltmasından alan Club Marvy, İzmir’in en güzel köşelerinden Kesre Koyu’nda, Mayıs sonu açıldı. Club Marvy felsefesindeki ait olunan coğrafya ve doğaya duyulan saygı, mimaride, dekorasyonda ve kullanılan ürünlerde kendini gösteriyor. Söke ve Tireli ustaların hasır işleri, bölgeden çıkan mermerler, yerel tekstiller ve kullanılan dokulardaki Ege ruhu dikkat çekiyor. Club Marvy, yerel zanaat ve üretime duyduğu saygının devamını, galeri ve workshop alanından oluşan Atelier Marvy ile de hayata geçiriyor.

Sayıları 500’ü bulan yabancı ve yerli iş ortaklarına “White party” ve “boho beach party” konseptleri ile plajda, restoranlarda günün her saatine göre özel olarak hazırlanmış yerel lezzetler eşliğinde etkileyici bir deneyim yaşattı. Club Marvy, Ekim ayının sonuna kadar Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelecek konuklarını ağırlayacak ve tüm sezon boyunca Ege’de, Egeli olmanın tüm inceliklerini misafirlerine yaşatacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.