Çeşme'yi Hollywood filmiyle tanıtalım

Ontur Otelleri Genel Müdürü Gökçe Kesikçiler Buğday, tertemiz denizi, termal suları, temiz havasıyla ünlü Çeşme’nin markalaşması için ilçede bir Hollywood filmi çekilmesi önerisinde bulundu.

31/12/2019 23:40
Çeşme'yi Hollywood filmiyle tanıtalım

Buğday, Türkiye’nin filme sponsor olup, Çeşme’nin eşsiz güzelliklerinin tüm dünyaya gösterilebileceğini söyledi. Türkiye’nin en önemli tatil turizm merkezlerinden Çeşme’de günden güne Dünya’nın her kesimden insanın dikkatini çekiyor. Çeşme’de ve İzmir’de beş yıldızlı bir otelin genel müdürlüğü görevini yapan Gökçe Kesikçiler Buğday da, çarpıcı bir öneride bulundu. Hem deniz kenarında, hem doğal klima, hem tatil beldesi hem de termal suyu ile Çeşme’nin önemli olduğu vurgusunu yapan Buğday, kentin markalaşması için ilçede bir Hollywood filmi çekilmesi önerisi yaptı.

"Film aracılığıyla tüm dünyaya gösterebiliriz"

Buğday, “Markalaşmak çok önemli. Dünyada parmakla gösterilen turizm yerlerinden farkımız yok hatta fazlamız var. Örneğin İtalya’da bir pizza bir makarnadan sonra üçüncü yemeği bulamazsınız. Türkiye de ise esnaf lokantasına gittiğimizde 20 çeşit yemek yenilebilir Çeşme ve Ege’nin yemek kültürü de ön plandadır. Çeşme’nin dünya çapında duyulması için ilçede, senaryosunu kendimizin yazacağı bir Hollywood filmi çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hollywood filmleri dünyanın tüm ülkelerinde izleniyor.

Dünyaca ünlü oyuncular bu filmlerde yer alıyor. Çeşme için büyük bir reklam olacaktır. Türkiye bir Hollywood filmine sponsor olup, ilçenin doğa harikası yerlerinde çekilecek bir film kurgulanabilir. Böylece olağanüstü manzaramızı, eşsiz güzelliklerimizi film aracılığıyla tüm dünyaya gösterebiliriz. Çünkü turizm bizim dünyaya açılan penceremiz. Kapı kapı dolaşıp zaman pazarlama yapmaktansa böyle büyük etkisi olacak organizasyonlarda yer almak daha etkili. Film çok büyük görselliğe sahip ve bu yüzden çok önemli” dedi.

Çeşme’nin Kaz Dağlarından sonra oksijen oranı en yüksek bölge olduğunu söyleyen Ontur Otelleri Genel Müdürü Gökçe Kesikçiler Buğday, "Doktorlar artık kalp ve solunum hastalarına Çeşme’yi öneriyor. Antalya bölgemiz otelleriyle golf kulüpleriyle güzel bir tatil bölgesi ama yazın nem oranı çok yüksek. Nem oranı yüksek bölgelerde insanların yaşam kalitesi düşer ve yaşam süresi daha kısadır. Çeşme bölgemizde hem oksijen oranı kaliteli, hemde termal suyumuz var. Yaklaşık 40 hastalığa iyi gelen bir termal suyundan bahsediyoruz" şeklinde konuştu. (İHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.