Carlson Rezidor çalışanlarından anlamlı jest

Türkiye’de 18 otel ile faaliyet gösteren Carlson Rezidor Hotel Group çalışanlarından oluşan gönüllüler, şirketin bulunduğu topluma katkı sağlamayı hedefleyen “Responsible Business” ilkesi kapsamında İstanbul Bayrampaşa’daki Şair Baki İlkokulu’nu boyadılar.

31/12/2019 23:40
Carlson Rezidor çalışanlarından anlamlı jest

2017-2018 öğrenim yılının başlamasından önce, 10 günlük bir çalışma sonunda boyanan okulun açılışı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr.Abdülaziz Yeniyol Carlson Rezidor Group Bölge Pazarlama & İletişim Müdürü Yeşim Doğukan, Carlson Rezidor Sorumlu İşletmecilik Türkiye Koordinatörü İlhan Akpınar ve okul müdürü Yavuz Arslan tarafından yapıldı.

Carlson Rezidor Hotel Group çalışanlarından oluşan 20 kişilik gönüllü grubu yaklaşık 40 sınıfı bulunan ilk öğretim okulunda dersliklerin yanı sıra altı merdiven ve beş koridor da dahil olmak üzere toplam   5 bin metre karelik bir alanı boyadılar. 10 gün süren boyama çalışmaları sırasında kullanılan tüm malzemeler Carlson Rezidor Hotel Group tarafından temin edildi.

Carlson Rezidor Hotel Group, “Responsible Business” ilkesi çerçevesinde geçtiğimiz yıl da Radisson Blu Hotel Ankara öncülüğünde başlayan bir kampanya ile Batman’ın Beşir İlcesinde bulunan Asmadere Köy İlkokuluna kırtasiye ve diğer ihtiyaç malzemesi desteğinde bulunmuştu.

Sorumlu İşletmecilik konusunda tüm duyarlılığı ile dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Carlson Rezidor, geçtiğimiz Haziran ayında Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Eryolu köyünde karne alan ilkokul öğrencilerine karne hediyesi olarak tişört, pantalon ve ayakkabı gibi hediyeler ile ihtiyaçlarını karşılamış, okul yanında hayata geçirdikleri ‘Hevsel Parkı’ ile çocuklara her zaman oyun oynayacakları bir alan hediye etmenin mutluluğunu yaşamıştır.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.