Çanakkale tanıtım seferberliği başlatıyor

ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, "ÇATOD olarak yıl genelinde 12 uluslararası turizm fuarına aktif olarak katılarak, bölge ve ülkemizi var gücümüzle tanıtıyoruz. Kasım ayında Selanik ve WTM Londra Fuarları'na katılacağı. Bu yıl en güçlü argümanınız, '2018 Troia Yılı' ve her zaman olduğu gibi Çanakkalemiz'in çok çeşitli zenginlikleri” dedi.

31/12/2019 23:40
Çanakkale tanıtım seferberliği başlatıyor

Çanakkale Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Derneği’nin (ÇATOD) yeni yönetimi Vali Orhan Tavlı ile Emniyet Müdürü Celal Sel’i makamında ziyaret etti. ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Ersoy, Salih Zeki Yüksel, Mert İnce, Ramazan Candan, Şenol Dağınık ve Mustafa Surhan Tokoğlu ile birlikte ilk olarak Emniyet Müdürü Celal Sel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette ÇATOD ile ilgili kısa bilgi veren Başkan Armağan Aydeğer yaptıkları çalışmaları anlattı. Vali Orhan Tavlı ve Emniyet Müdürü Celal Sel ÇATOD yeni yönetimine başarılar diledi.

ÇATOD OLARAK 12 ULUSLARARASI FUARA AKTİF OLARAK KATILIP BÖLGEMİZİ VE ÜLKEMİZİ TANITIYORUZ”

ÇATOD Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette ÇATOD yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyen Vali Tavlı, 2018 Troia Yılının bölge ve ülke turizmindeki önemine vurgu yaptı.

ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer de yaptığı konuşmada, Çanakkale, bölge ve Türkiye turizminin gelişmesi için ÇATOD olarak yoğun bir çalışma programı yürüttüklerini belirterek; “Her geçen gün artan, geniş çevrelere yayılmış üye profili ile Kuzey Ege bölgesinin en önemli turizm sivil toplum kuruluşlarından biri olmayı amaçlıyoruz. 2018 Troia Yılı ÇATOD olarak bizzat içinde çalıştığımız, doğrudan desteklediğimiz ve büyük mesai harcadığımız çok önemli bir proje.

2018 Troia Yılı'nın çok güçlü uluslararası kültür ve turizm hamlesi olmasını hedefliyoruz. ÇATOD olarak yıl genelinde 12 uluslararası turizm fuarına aktif olarak katılarak bölge ve ülkemizi var gücümüzle tanıtıyoruz. Kasım ayı içinde Selanik ve WTM Londra Fuarları katılacağımız uluslararası fuarlar arasında yer alıyor. Bu yıl en güçlü argümanlarımızın başında “2018 Troia Yılı” ve her zaman olduğu gibi Çanakkale’mizin çok çeşitli zenginlikleri yer alacak” dedi.

Armağan Aydeğer ayrıca Onur Air'in Kasım ayında başlayacak olan İstanbul - Çanakkale seferlerini çok önemsediklerini de ifade ederek, “Her ortamda ifade ettiğimiz gibi uluslararası turizm destinasyonu olmamızda havayolu taşımacılığının bölgemiz için yeri tartışılmayacak kadar önemli” şeklinde konuştu. ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer ziyaret sonunda Vali Orhan Tavlı’ya günün anısına “Troia: Düş ve Gerçek” kitabını hediye etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.