Bursa'nın turizmdeki payı artmalı

Bursa Turist Rehberleri Odası Başkanı Denizhan Sezgin, Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileriyle yaptığı görüşmede, Bursa’nın turizmdeki payının arttırılması gerektiği gerektiğini söyledi.

31/12/2019 23:40
Bursa'nın turizmdeki payı artmalı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri, önceki gün Ulucami Hanlar Bölgesi, Tophane, Yeşil Emirsultan ve Muradiye Külliyesi'ni gezdi. 2023 Turizm Stratejik Planı’nı hazırlayacak olan uzmanlar Bursa’nın turizm potansiyeli konusunda yetkililerden bilgi aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından görevlendirilen uzmanlara kentin turizm potansiyeli hakkında bilgi veren BURO Başkanı Denizhan Sezgin "Turizmin her çeşidini bünyesinde barındıran dünyadaki ender şehirlerden birisi olan Bursa’nın turizmden yeteri derecede pay alabildiğini düşünmüyoruz. Bursa turizm camiası olarak uzun zamandır buna her şekilde hazırız. Bursa’nın turizmde dünyada marka bir şehir haline gelebilmesi adına hazırlanacak olan 2023 Turizm Stratejik Planı’nda kentimize hem destek hem de kapsam açısından özel bir yer verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu noktada kentimizin turizmdeki değerini, güzelliklerini, öne çıkarılması gereken unsurlarını ve artılarını eksilerini uzmanlara en doğru şekilde aktarıyoruz” dedi.  

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.