Bodrum üç günlük tatilde doldu taştı

Yaz sezonuna sayılı günlerin kaldığı şu günlerde turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum’da 3 günlük 19 Mayıs tatili çok hareketli geçti. Bir çok otel ve klüp sezona hızlı giriş yaptı.

31/12/2019 23:40
Bodrum üç günlük tatilde doldu taştı

Turizm sektörünün başarılı markalarından Alkoçlar’ın Bodrum’daki yeni oteli Thor by Alkoçlar Exclusive Hotel, Unitravel ev sahipliğinde,  ‘Neverland 2017’’ festivali ile sezon açılışını yaparak misafirlerini ağırlamay başladı. Unitravel ev sahipliğinde, Bodrum ‘Thor by Alkoçlar Exclusive Hotel’de gerçekleşen ‘Neverland 2017’nin açılışını, ‘Okyanus’ şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ve ‘Canavar’ şarkısıyla bu çıkışını sürdüren Derya Uluğ yaptı.

Yalıkavak Palmarina’da 19 Mayıs dolasıyla Tolga Ağar’ın evsahipliğinde verdiği davete, marinada bulunan işletmeler ve tekne sahiplerinin yanı sıra Bodrum’da tatilde olan konuklar katıldı. Bu yaz Yalıkavak Palmarina’nın yeni yıldızları “Tren Beach” ile “Mare Brasserıe” oldu. “Tren Beach”in sahibi Mikail Dede ve”Mare Brasserie”nin sahibi Yılmaz Taşkaya’da bu özel gece katılarak sezona son hazırlıklarını tamamlayarak 15 gün içinde hizmete gireceklerini söylediler.

10 yıl önce temelleri Ayşe Kazancı ve Bahattin Demir tarafından atılan Cookshop Bodrum’un simgelerinden biri olma yolunda hızlı adımlar ile ilerliyor. Yalıkavak Palmarina’nın içinde bulunan Cookshop’un sahibi Ayşe Kazancı üç günlük tatilde işletmesinin başına gelerek misafirlerini güzel bir evsahipliği yaptı. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.