Bodrum sezona hazırlanıyor

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum'da yaz sezonu hazırlıkları kapsamında Cevat Şakir Caddesi’nde 15 Mart’ta başlayan yol bakım çalışması tamamlandı.

31/12/2019 23:40
Bodrum sezona hazırlanıyor

Bodrum Belediyesi tarafından turizm sezonu öncesinde Cevat Şakir Caddesi’nde başlatılan yol bakım ve onarım çalışması tamamlandı. Belediye Meydanı’na kadar olan yaklaşık 600 metrelik yolda, yapılan çalışma kapsamında ilk olarak yıpranan ve deforme olan asfalt tabakası iş makineleriyle kazındı. Modifiye asfalt dökülen yol, tekrar trafiğe açıldı.

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ve meclis üyeleriyle birlikte Cevat Şakir Caddesi üzerindeki çalışmaları yerinde inceledi. Kocadon, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte turizm sezonu öncesinde ilçe genelinde alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarının hızla devam edeceğini belirterek, "Planlamalarımızı yaptık, hava şartları el verdiğince çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz.

Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra sahil ve çevre düzenleme çalışmalarımızda hızla devam ediyor. Özellikle Bitez ve Turgutreis Mahallelerinde devam eden çalışmalarda da sona yaklaştık. Yaklaşan sezon öncesi ekiplerimizi seferber ederek eksikleri hızla gidereceğiz" dedi. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.