Bodrum'da ulaşılabilir lüksün yeni adresi

Ekler Grup’un yeni üyesi olan The Sands Beach Club, Türkiye’nin cennet koyu Bodrum’a yeni bir beach club deneyimi getirmeye hazırlanıyor.

31/12/2019 23:40
Bodrum'da ulaşılabilir lüksün yeni adresi

The Sands Beach Club, Bodrum’un Cennet Koyu’na yeni bir konsept getiriyor. Doğasıyla, deniziyle, mavisiyle ve dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Citterio Patricia Viel And Partners’ın eşsiz mimarisi ile tasarlanan Mandarin Oriental, Bodrum konuklarına şık bir deneyim yaşatırken, Ekler Grup’un yeni üyesi olan The Sands Beach Club, Türkiye’nin cennet koyu Bodrum’a yeni bir beach club deneyimi getirmeye hazırlanıyor.

Zarif Fransız stilini kaliteli servisiyle keyifli bir ortamda buluşturan The Sands, Türkiye’nin en ikonik tatil destinasyonu Bodrum’da plaj, restoran ve bar olarak erişilebilir lüksün kapılarını açıyor. Yepyeni bir konsept ve hizmet sunan The Sands, Bodrum Cennet Koyu’nda sezona iddialı bir giriş yapıyor.

17 Haziran Cumartesi akşamı ünlü DJ Can Hatipoğlu’nun da özel performansı  The Sands Beach Club’da olacak. Çaldığı setleri  ile eğlence tutkunlarının gözde DJ’leri arasında yer alan Can Hatipoğlu, yapacağı özel bir performans ile  The Sands Beach Club’ın keyifli ambiyansına kaliteli müzikleri ile hareket katacak. 

The Sands Beach Club’ın konukları bu yaz taze meyve kokteyllerinin tadına varırken, şezlonglarında da Akdeniz güneşinin keyfini çıkaracaklar. The Sands Beach Club, misafirlerine Happy Hour ile güzel bir akşamüstü yaşatırken akşamları da Maldiv’in o hayran bırakan kumları üzerinde L’assiette markasının eşsiz yemek deneyimini sunuyor. Ağırlıklı olarak Akdeniz lezzetleri içeren menüde eşsiz Türk tatlarına da yer veriliyor. Birbirinden lezzetli ve farklı seçenekler sunan menü, ayrıcalıklı konumuyla konforu ayağınıza getiriyor. Misafirler, aileleri ve arkadaşlarıyla eşsiz cennet koyundaki huzurlu tatil deneyimini doyasıya yaşayacaklar.

The Sands Beach Club, giriş ücretleri kişi başı 70 TL, iki kişi 120 TL  olması ve  uygun menü fiyatları ile misafirlerine erişilebilir lüksü sunuyor. The Sands Beach Club’ın imza yemekleri arasında yer alan ünlü Beachouse burger, cheddar peynir, fesleğen sosu, domates, marul, kırmızı soğan ve turşuyla hazırlanıyor ve patates kızartmasıyla servis ediliyor. Sağlıklı ve taze seçenekler de sunulan menüde, Nisuaz ve Sezar salataları sezonun en çok tercih edilenleri arasında olacak.

Odun ateşinde pişirilen pizzalar, yerel otlarla marine edilen ve ızgara pişirilen etler, günlük taze deniz ürünleri menünün vazgeçilmezleri olmaya aday. Dünya çapında Michelin yıldızlı şeflerin açık havada kullandığı OFYR marka yeni bir barbekü donanımına da sahip olan tesis, farklı deneyimler sunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.