Bodrum'da festival heyecanı

Bodrum'da mayıs ayında düzenlenecek ve 30 bin üniversite öğrencisinin katılmasının planlandığı "Bodrum Üniversite Festivali" nedeniyle, işletmeler sezon hazırlıklarına erken başladı.

31/12/2019 23:40
Bodrum'da festival heyecanı

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, "Öğrencilerin gelişinin hem turizmi, hem de çarşı esnafını oldukça hareketlendireceğini düşünüyorum. Bodrum Yarımadasına ve bölgeye pozitif bir katkı olacaktır" dedi.

Bodrum'da mayıs ayında düzenlenmesi planlanan, "Bodrum Üniversite Festivali" öncesinde işletmeler sezon hazırlıklarına hız verdi. Tur şirketlerinin ve öğrencilerin organizasyonuyla, Bodrum'da mayıs ayında "2016 Bodrum Üniversite Festivali" düzenleneceği belirtildi.

Ülke genelindeki birçok üniversitelerle görüşmelerin yapıldığı ve 30 bine yakın öğrencinin festival kapsamında ilçeye geleceğinin planlanması üzerine, ilçedeki işletmeler de harekete geçti. Bu kapsamda sezon hazırlıklarına erken başlayan ve yaz aylarında binlerce yerli, yabancı turistin geldiği ilçedeki konaklama ve eğlence sektöründeki işletmeler, gün boyunca çalışmalarını sürdürdü. 

"Öğrencilerin gelişi esnafa pozitif katkı sağlayacaktır"

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Bodrum'daki otellerde ve işletmelerde yoğunluk yaşanmasının esnafa olumlu yansıyacağını belirterek, "Öğrencilerin gelişinin hem turizmi, hemde çarşı esnafını oldukça hareketlendireceğini düşünüyorum. Bodrum Yarımadasına ve bölgeye pozitif bir katkı olacaktır. Umarım sezon bu şekilde devam eder" diye konuştu. (Haberler)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.