Bir tatil parasına iki tatil kampanyası başladı

Yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarıyla bir tatil parasına iki tatil yapmanın mümkün olduğunu söyleyen tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, “Yurt içindeki 300’den fazla otelde, 49 TL’den başlayan fiyatlar sunuyoruz. Erken Rezervasyon Kampanyasından yararlanan tatilciler bu yıl tek tatil parasıyla Belek ve Çeşme’de tatil fırsatı bulacak” diye konuştu.

31/12/2019 23:40
Bir tatil parasına iki tatil kampanyası başladı

Yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarıyla yurt içindeki 300’den fazla otelde çok avantajlı fiyatlar sunan tatilsepeti.com ile Antalya, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Çeşme, Kuşadası, Ayvalık gibi popüler tatil bölgelerinde 49 TL’den başlayan fiyatlarla tatil satın alınabiliyor.

İlk periyot çok avantajlı

Erken Rezervasyon Kampanyasının ilk periyodundan yararlanmanın önemli fırsatlar sağladığını belirten tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, “Erken Rezervasyon Kampanyası, Aralık’tan Mayıs’a kadar altı periyotta gerçekleşiyor. Her periyot yaklaşık bir ay sürüyor ve süreç ilerledikçe indirim oranları gitgide düşüyor. Bu nedenle erken rezervasyonu ilk periyotta yaptıranlar, çok daha uygun fiyatlara tatil satın almış oluyor. Üstelik diledikleri otelde, diledikleri odayı alma şansını yakaladıklarından, tüm yıl hayalini kurdukları tatili gerçekleştiriyorlar. Özellikle çocuklara yönelik aktiviteler sunan bir otel ve uygun oda bulmak güzel bir tatilin ilk şartı olduğundan, çocuklu ailelere kesinlikle erken rezervasyon yaptırmalarını öneriyoruz” dedi.

Koşulsuz iptal güvencesi

Erken rezervasyon birçok açıdan büyük avantaj sağlıyor ancak bazılarının aklına şu soru geliyor: “Yaza daha çok var, ya şimdiden planladığım tatilimi gerçekleştiremezsem?” Tatil Sepeti, bu konuda tatilcilere çok özel bir hak tanıyor. Yapılan ödemeler, tatilsepeti.com’un Koşulsuz İptal Güvence Paketi ile son 72 saate kadar koruma altına alınıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.