Bilgi Üniversitesi'nde ‘MICE Sektöründe Kilit Oyuncular’ paneli

İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü, 3 Kasım Cuma günü santralistanbul Kampüsü’nde ‘MICE Sektöründe Kilit Oyuncular’ paneli düzenleyecek.

31/12/2019 23:40
Bilgi Üniversitesi'nde ‘MICE Sektöründe Kilit Oyuncular’ paneli

Tüm dünyada hızla gelişen organizasyon faaliyetlerini bünyesinde barındıran MICE (toplantılar, teşvik etkinlikleri, konferanslar ve fuarlar) sektörünün paydaşlarından DMC (Destinasyon Yönetim Firması), PCO (Profesyonel Kongre Organizatörü)  ve DMO (Destinasyon Pazarlama Örgütü) temsilcileri konuşmacı olarak katılacak. Turizm sektöründeki faaliyetlerin ve gelecekte sektörü nelerin beklediğinin değerlendirileceği panel, saat 14.30’da santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek.

B-rain Team’den Ömür Yeker moderatörlüğünde MICE Endüstrisi dersi kapsamında interaktif olarak gerçekleşecek panele, konuşmacı olarak Kalyon Turizm Grubu Genel Koordinatörü Elif Balcı Fisunoğlu, Dekon Group Satış Müdürü Esra Güler ve Universal Travel Services Kurucu Ortağı Mustafa Devrim Yalçın katılacak. Konuşmacılar, turizm sektörüne katkıları ve ortak çalışmalarını da katılımcılarla paylaşacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.