Bentley by Molton'a Türkiye’nin En İyi Tasarım Oteli ödülü

Molton Hotels’in işlettiği Bentley by Molton Hotels, World Travel Awards'ta Türkiye’nin En İyi Tasarım Oteli ödülünü aldı.

31/12/2019 23:40
Bentley by Molton'a Türkiye’nin En İyi Tasarım Oteli ödülü

Molton şehir otelleri arasında yer alan Bentley by Molton Hotels, bu yıl 24. Kez düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri’nde (World Travel Awards) Türkiye’nin En İyi Tasarım Oteli seçildi. İstanbul’un kalbi sayılan Harbiye kongre vadisindeki Bentley by Molton Hotels, deniz manzarası sunan mükemmel konumunun yanında gerek mimarisi gerekse ışık, alan ve konfor gibi elementlerin kullanımındaki başarısı sayesinde ödüle layık bulundu.

Uluslararası seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen 24. Dünya Seyahat Ödülleri, Rusya’nın St. Petersburg kentinde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Molton oteller zincirine bağlı 11 otelden biri olan Bentley by Molton Hotels, 2017 Dünya Seyahat Ödülleri’nde (World Travel Awards 2017) Türkiye’nin En İyi Tasarım Oteli ödülüne layık bulundu.

İstanbul’un eğlence, alışveriş, kongre ve sanat merkezlerinin göbeğindeki konumuyla Bentley by Molton Hotels, konfor ve rahatlığın yanında estetize edilmiş yalın ve modern lükslüğü nedeniyle ödüllendirildi. Çınar Otelcilik tarafından Milanlı mimarlar Piero Lissoni ve Nicoletta Canes’ye yaptırılan otelin iç mimarisinde ışık ve alan kullanımına özel önem veriliyor. Bentley by Molton Hotels, aynı zamanda geniş pencereleri ile İstanbul’un renkli dünyasını ve denizi de odalara taşıyor. Otelde doğu ve batı kültürünü çağdaş bir tasarım anlayışı ile harmanlayan mobilya ve aksesuarlar dikkat çekiyor.

Molton Hotels Yönetim Kurulu Başkanı İ. Halil Korkmaz, ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, "Molton otelleri arasında özel bir yeri olan Bentley by Molton Hotels’de misafirlerimize sunduğumuz seçkin atmosferin, Dünya Seyahat Ödülleri ile tescillenmiş olması bize gurur verdi. Türkiye’nin, özellikle de İstanbul’umuzun markalaşması adına bu tür ödülleri çok değerli buluyorum.

Tasarım oteller, insanların bir şehri ziyaret etme kararında çok etkili olabiliyor. Biz turizmcilere düşen, şehrin kimliğini yansıtacak ve temsil edecek nitelikli projeler üretmek. Molton markası altında sunduğumuz hizmet, bu anlayışın bir parçası. Bentley by Molton Holtels, bir İstanbul markası olarak ülkemize layık olduğu değeri katmaya devam edecek" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.