Başarılı Genel Müdür, Antalya’dan Hint Okyanusu’na Transfer Oldu

Turizmin tanınmış Genel Müdürlerinden Erdinç Savul, Hint Okyanus’unda yer alan Mauritius adasında bulunan Maritim Crystals Beach Hotel`e Genel Müdür olarak atandı.

31/12/2019 23:40
Başarılı Genel Müdür, Antalya’dan Hint Okyanusu’na Transfer Oldu

Halil ÖNCÜ

Geçtiğimiz dönemlerde Side Star, VON Hotels gibi zincir tesislerde üst düzey yöneticilik görevlerinin ardından Maritim Alantur ve Maritim Saray Regency olmak üzere son 4 yıl Maritim zincirinde Genel Müdür olarak görevde bulunan deneyimli Genel Müdür Erdinç Savul, Maritim Grubu yönetimi tarafından Hint Okyanusu’nda bulunan turistik Mauritius Adası’nda bulunan Maritim Crystals Beach Hotel`e Genel Midir olarak atandı.

Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Savul, Türkiye’de edindiği eğitim ve tecrübelerini, Hint Okyanus’unda yer alan Mauritius Adası’nda paylaşmaktan ve katkı sağlamaktan duyacağı memnuniyeti dile getirirken, “ Daha önce Side Star, VON Hotels gibi zincir tesislerde üst düzey yöneticilik grevlerimin ardından Maritim Alantur ve Maritim Saray Regency olmak üzere son 4 yıl Maritim zincirinde Genel Müdür olarak görevde bulundum. 

Bu süre içerisinde Türkiye`de Maritim Zincirinin resmi Temsilciliğine kadar yükseldim. Kısa bir sure önce Hint Okyanusunda yer alan Mauritius Adası’nda bulunan Maritim Crystals Beach Hotel`e Genel Müdür olarak atandım. Birçok meslektaşımın dünyanın birçok yerinde yaptığı gibi, benim de ülkemde edindiğim eğitimim ve geliştirdiğim tecrubelerimle buradaki Turizmin gelişimine katkı sağlayacağıma yürekten inanıyorum” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.