Bakanlıktan Almanya atağı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Almanya pazarında atağa geçti. Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal başkanlığındaki bir heyet, 18-24 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın 5 şehrinde görüşmeler gerçekleştiriyor.

31/12/2019 23:40
Bakanlıktan Almanya atağı

Ülkemize turist gönderen ve Bakanlıkla ortak projeler yürüten 17 tur operatörü, uçak firması ve acente birliği ile 2018 planlarını görüşen çalışma heyeti, önümüzdeki yıl için Almanya pazarından oldukça iyi sinyaller aldığını açıkladı.

 Ayrıca; Köln'de gerçekleşen ve Almanya'nın en önemli turizm kongrelerinden biri olan FVW Kongresi’ne de Türkiye standıyla katılım sağlayan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin Almanya pazarında yeniden eski günlerine dönmesi için oldukça yoğun çaba harcıyor.

FVW Kongresi çerçevesinde tur operatörleri ve sektör temsilcileriyle yapılan  toplantılarda Türkiye destinasyonlarının yükselişte olduğu ve 2018 için olumlu planlamalar yapıldığı gözleniyor.  Kültür ve Turizm Bakanlığı, Almanya'da tur operatörleri ve sektör kuruluşları ile yakın işbirliğini 2018 yılında da artırarak devam ettirmeyi planlıyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.