Bağlıkaya'nın değişim rüzgarı Kayseri'de esti

Değişim Hareketi'nin lideri Firuz Bağlıkaya’nın, Kayseri Holiday Inn Oteli’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantısına, acenta temsilcileri büyük ilgi gösterdi.

31/12/2019 23:40
Bağlıkaya'nın değişim rüzgarı Kayseri'de esti

“Değişim Hareketi” ve projelerine tam destek veren; Erciyes BYK’ya bağlı 50 Acenta temsilcisinin katıldığı toplantıda, bölge acentalarının sorunlarının çok fazla olduğu öne çıkarken, özellikle Bilet ve Hac Acentaları'nın büyük problemler yaşadığı, işlerinin sıkıntıda olduğu anlatıldı.

TÜRSAB Başkan adayı, katılımın ve ilginin çok yoğun olduğu toplantıda, meslektaşlarına oy kullanmaları yönünde çağrıda bulunurken, mutlaka kayıt yaptırmaları gerektiğinin de altını çizdi.

Genel kurula olan katılımın yüksek olması için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Firuz Bağlıkaya, sektörün sorunların tamamına hakim olduklarını ve seçilir seçilmez çözüm önerilerini hayata geçireceklerini söyledi.

Sektörü ayağa kaldırmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Firuz Bağlıkaya, 4 yıldır Erciyes BYK’da neden seçim yapılmadığı konusuna da değindi ve mevcut yönetimin Kayseri’nin “Değişim “istediğinden haberdar olduğuna dikkat çekti. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.