Bağlıkaya'dan Kapadokya'da 'Kaçak tur' mesajı

Genel Kurul öncesi, seçim çalışmalarına ağırlık veren TÜRSAB Başkan adayı Firuz Bağlıkaya, dünyaca ünlü peri bacalarıyla turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Kapadokya’da iki toplantı gerçekleştirdi.

31/12/2019 23:40
Bağlıkaya'dan Kapadokya'da 'Kaçak tur' mesajı

Ürgüp Dinler Otel ‘de yapılan kahvaltılı toplantının ardından, Göreme 'de bulunan Aydede Restoran’da gerçekleşen yemekte Kapadokya BYK Başkanı Coşkun Kırtıl ve BYK üyeleriyle bir araya gelen Bağlıkaya’ya ilgi son derece büyüktü.

80 Acenta temsilcisinin katılım gösterdiği toplantılarda, meslektaşlarının dertlerini dinleyen TÜRSAB başkan adayı Bağlıkaya, çözüm önerilerini ve projelerini anlattı. Seçilir seçilmez mağduriyetlerin giderilmesi için var güçleriyle çalışacaklarının sözünü verdi.

Tur satış fiyatlarında taban uygulaması yapacaklarını belirten Firuz Bağlıkaya, Kaçak Turlar ile ciddi bir şekilde mücadele edeceklerini ifade etti. Bölgede bulunan turizm yatırımlarını ve açık hava müzelerini de ziyaret eden Bağlıkaya’ya, Nevşehir Müze Müdürü Murat Ertuğrul Gülyaz da eşlik etti.

Genel Kurula olan katılımın son derece önemli olduğunun altını çizen Firuz Bağlıkaya, seçimde oy kullanabilmek için 3 Kasım’a kadar başvuru formlarının doldurulup, teslim edilmesi gerektiğini vurguladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.