Armada Hotel'de Bahar Şenliği

Armada Otel, Makedon “Koçani Orkestar”ın neşeli Balkan müziği, Armada’nın meşhur sokak arabalarından sunulacak lezzetli sokak yiyecekleri ve muhteşem manzarası ile 2017 baharını Armada Teras’ta yapılacak Bahar Şenliği ile karşılıyor.

31/12/2019 23:40
Armada Hotel'de Bahar Şenliği

6 Mayıs Cumartesi akşamı, Armada Otel’in Teras’ı özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bahar Şenliği! İstanbul sokak dekoru içinde DJ Performans, ardından Makedon Koçani Orkestar ile sürecek olan geceye has menü de Armada Teras’taki stilize sokak arabalarında: Köfte-Ekmek, Balık- Ekmek, Kokoreç, Arnavut Ciğeri, Nohutlu Pilav, Kuru Fasulye ve Turşu; Tatlı Arabası’nda: Portakallı Bademli İrmik Helvası, Lokma gibi lezzetler sunulacak.  Gecenin sonunda, Çorba Arabası’nda, sıcacık ve taze pişirilmiş Mercimek ya da İşkembe çorbaları servis edilecek.

Bahar Şenliği’ne katılmak için bir kişi 150.- TL fiyat ödeyecek ve bütün arabalardan dilediğini alıp yiyebilecek. “Koçani Orkestar”ın neşeli Balkan müziği, Armada’nın meşhur sokak arabalarından sunulacak lezzetli sokak yiyecekleri ve muhteşem manzarası ile 2017 baharını Armada Teras’ta yapılacak Bahar Şenliği ile karşılamak için Armada Ziyafet ekibini arayabilir veya biletix.com adresinden biletinizi temin edebilirsiniz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.