Argos in Cappadocia'ya en eğlenceli ödül

Kapadokya’da binlerce yıllık bir manastır yerleşkesi ve tarihi bir köyün restorasyonuyla ortaya çıkan argos in Cappadocia, Condé Nast Johansens Awards for Excellence tarafından Avrupa’nın ‘’Düğün, Parti ve Özel Günler’’ kategorisinde 'En İyi Otel' ödülüne layık görüldü.

31/12/2019 23:40
Argos in Cappadocia'ya en eğlenceli ödül

1982 yılından beri dünya çapında önerdikleri oteller arasında mükemmelliği onaylamak, ödüllendirmek ve kutlamak için düzenlenen Condé Nast Johansens Mükemmellik Ödülleri, 2018 kapsamında da sahiplerini buldu. Özel konumu, farklı bir zaman ve mekan algısı yaratan otantik ruhu, doğa ve tarihle bütünleşen argos in Cappadocia, ‘’Düğün, Parti ve Özel Günler için En İyi Otel’’ seçilerek dünyanın en iyileri arasında yer aldı.

Kapadokya’nın büyüleyici ruhu, Anadolu’nun çok yönlü tarihi, estetiği, 2000 yıllık eski bir manastıra ait antik kalıntılar, mağaralar ve yeraltı tünellerinden oluşan argos in Cappadocia’da hayat buluyor. Tarihin dokusunu günümüze taşıyan görkemli konaklar, zarif süslemeler, huzurlu yaşam alanları, özellikle bülbül, ibibik kuşları ve güvercinlerin doğayla buluştuğu peyzaj alanları ile argos in Cappadocia bir rüyaya uyanmak isteyenleri bekliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.