Antalya turizmi alternatif pazar peşinde

Antalya turizmi için yeni alternatif pazar çalışmaları, turizm kaynak ülkelerinin çeşitlendirilmesi, çalışmaları kapsamında Körfez ülkelerinden 260 seyahat acentesi Antalya'ya geliyor.

31/12/2019 23:40
Antalya turizmi alternatif pazar peşinde

Vali Münir Karaloğlu öncülüğünde Antalya turizmi için yeni alternatif pazar çalışmaları, turizm kaynak ülkelerinin çeşitlendirilmesi, turizmin 12 aya yayılması, nitelikli turistlerin ülkemize çekilmesi çalışmaları kapsamında büyük bir zirve yapılıyor. Orta Doğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri Zirvesi (MENA), Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA), Serik Belediyesi işbirliğinde, Türk Hava Yolları (THY) ve Rixos Hotels sponsorluğunda 27 Ekim-1 Kasım tarihlerinde Belek'te düzenlenecek.

Turizm ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine dayalı söz konusu zirveye MENA ülkelerinin 30 farklı şehrinden 260 seyahat acentesi ile 40 gazeteci ve basın mensubunun katılımı planlanıyor. 28 Ekim Cuma günü Rixos Premium Belek Otel'de yapılacak zirve açılışının yanı sıra, 29 Ekim Cumartesi günü ikili iş görüşmelerinin yapılacağı B2B Programı'na tüm Antalya turizm paydaşları katılacak. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.