Antalya patlaması Rus turistleri durdurmadı

Antalya’da meydana gelen patlama Rus turistlerin bu şehre olan turizm turu taleplerinde bir değişikliğe yol açmadı.

31/12/2019 23:40
Antalya patlaması Rus turistleri durdurmadı

Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkan Danışmanı Svetlana Sergeyeva, Rusları Rosturizm’i arayarak konuyla ilgili bilgi edindiklerini, fakat şu ana kadar hiç kimsenin Türkiye turunu iptal etme talebinde bulunmadığını söyledi. 25 Ekimde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın çevreyolu üzerindeki binasında patlama meydana gelmiş ve olayda 10 kişinin yaralandığı bildirilmişti.

Antalya’ya gitmek isteyen Rus turistlerin, patlamayla ilgili olarak Rosturizm’i arayarak bilgi aldıklarını söyleyen Sergeyeva, “Rosturizm’i arayan yok denilemez. Aramalar var, fakat bize Antalya’daki tatil beldelerindeki durumla ilgili bilgi almak için başvurular oluyor. Şu ana kadar tur satın alanlar tarafından bir iptal talebi yapılmadı.” dedi.

Haberrus'ta yer alan habere göre, olaydan sonra Rus turistlere duyuru yapan Sergeyeva, “Rosturizm Türk tatil beldelerindeki durumu takip etmeye devam ediyor. Şu anda Türkiye’de tatil yapan vatandaşlarımızı gerekli olmadıkça otel alanından dışarı çıkmamaya, yapılan uyarıları takip etmeye ve dikkatli davranmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.