Antalya’daki Rus turistlere 'Otelden çıkmayın' uyarısı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah 08.50 sıralarında patlama sonrasında Rosturizm Başkan Danışmanı Svetlana Sergeyeva, Rus turistlere dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

31/12/2019 23:40
Antalya’daki Rus turistlere 'Otelden çıkmayın' uyarısı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi. Can kaybını yaşanmadığı olayda 10 kişinin yaralandığı, binada ve çevredeki araçlarda maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Haberrus'ta yer alan habere göre Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm), Antalya’da meydana gelen patlamadan Rusya vatandaşlarının etkilenmediğini bildirdi. Rosturizm Başkan Danışmanı Svetlana Sergeyeva, “Patlama haberi geldikten sonra Rusya’nın Antalya Konsolosluğu ile irtibata geçtik. Bize, patlamada yaralananlar arasında Rus turistlerin olmadığı bilgisi verildi.” ifadelerini kullandı.

Rus turistlere dikkatli olma çağrısında bulunan Sergeyeva, “Rosturizm Türk tatil beldelerindeki durumu takip etmeye devam ediyor. Şu anda Türkiye’de tatil yapan vatandaşlarımızı gerekli olmadıkça otel alanından dışarı çıkmamaya, yapılan uyarıları takip etmeye ve dikkatli davranmaya çağırıyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.