Anı Tur rotayı Avrupa’ya çevirdi

Otelcilikte Aurum markasıyla büyüyen, Max Holiday adlı bir zincir otel markası oluşturan Anı Tur, şimdi de rotasını Avrupa’ya çevirdi.

31/12/2019 23:40
Anı Tur rotayı Avrupa’ya çevirdi

Otelcilikte Didim merkezli Aurum markasıyla büyüyen Anı Tur, Avrupa'ya açılıyor. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal; Side, Belek, Bodrum ve Kuşadası'nda Max Holiday adında yeni bir zincir otel markası oluşturdukları açıkladı. Var olan otelleri alıp, kendi markaları altında işlettiklerini söyleyen Çilsal, "Bu otellerin satışı tüm acentelere açık, dileyen herkes bu otelleri satabilir. Otelcilikte oldukça başarılı işler çıkarıyoruz ama yatak sayımız artıkça bunları doldurmak için de farklı arayışlara girdik" diye konuştu.

2018'de Avrupa pazarında olmak istediklerini dile getiren Çilsal, özellikle Almanya'da Anı Tur acenteleri açarak Türkiye turları satacaklarını anlattı. Anı Tur'u Avrupa'ya taşıyıp, tur operatörlüğünü yapmak istediklerini bildiren Çilsal, "Otel yatırımımızın artması, otel yatak kapasitemizin 5 bin 600'lerde olması bizi bu kararı almaya teşvik etti" değerlendirmesini yaptı.

Avrupa pazarında Türkiye'de olduğu gibi ciddi bütçelerle reklamlar yapacaklarını; sosyal medya, internet pazarlaması üzerinden çalışmalar yürüterek tüketiciye ulaşmaya çalışacaklarını belirten Çilsal, kimseyle partnerlik yapmayacaklarını kaydetti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.