Anex, 1 milyon Rus turist getirecek

Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu, 2017’de Rusya ve Ukrayna’dan Türkiye’ye 1 milyon turist getirmek üzere çalışma yaptıklarını söyledi.

31/12/2019 23:40
Anex, 1 milyon Rus turist getirecek

Rusya turizm pazarının Türk tur operatörü Anex Tour’un Genel Müdürü Vural Karasu, 2017’de Türkiye’ye gelecek toplam Rus turist sayısının 3 milyonu rahat geçeceği öngörüsünde bulundu. Anex Tour olarak da gelecek yıl Rusya ve Ukrayna’dan Türkiye’ye 1 milyon turist getirmek üzere çalışma yaptıklarını aktaran Karasu, “Otellerin yapacağı fiyat atraksiyonlarıyla bu sayıyı daha da aşabiliriz” dedi.

Karasu Para dergisine şunları söyledi: “Rusya’dan Türkiye’ye yönelik uçuşlar gelecek marttan itibaren başlayacak. Nisan sonundan itibaren talebin artacağını öngörüyoruz. Ukrayna’dan ülkemize 2016’da talep patlaması olmuştu. Aynı ivme, 2017’de de devam edecek gibi gözüküyor. Öte yandan 2017’de Kazakistan’dan yapacağımız uçuşları da arttıracağız.”

2017’de Bodrum’a ilk kez uçmaya başlayacakları bilgisini de ekleyen Karasu, Dalaman bölgesine ciddi operasyonlar yapacaklarını ifade ederek Ege’de de büyüyeceklerini bildirdi. Anex Tour’un Dalaman için Rus turist hedefi 80 bin, Bodrum için de 30 bin.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.