Alp’leri eğlence merkezine dönüştürdüler

Avusturyalı turizmciler, ANTO (Avusturya Ulusal Turizm Ofisi) işbirliğiyle sahip oldukları kayak merkezlerini kayağın dışında da birer yaşam ve eğlence merkezi haline dönüştürdü.

31/12/2019 23:40
Alp’leri eğlence merkezine dönüştürdüler

TUYED yönetimi olarak geçenlerde Avusturya’nın ortasında yer alan ünlü kayak merkezi Sölden’in tanıtım toplantısına katıldık. Sölden hakkında bize verilen bilgilerden buranın salk kayak yapılan bir merkez olmanın ötesine geçerek bir yaşam ve eğlence merkezi haline geldiğine tanıt olduk.

Birkaç örnek vermek gerekirse, elektro dans müziğinin yıldızları, Sölden’i de içine alan Giggijoch bölgesinde düzenli olarak Elektronik Dağ (Electric Mountain) partileri düzenliyor. Böylece bölgeyi tüm ziyaretçilerin dans edip eğlenecekleri bir merkeze dönüştürüyorlar. Söz konusu eğlence 3-28 Aralık, 20 Ocak, 17 Şubat’tan 6-7 Nisan 2017 tarihine kadar devam ediyor.

Bu konserlere giriş için ziyaretçilerden para alınmıyor. Sölden ziyaretçilerini 21 Nisan 2017 tarihinde 3 bin metre yükseklikte Rettenbachferner’in doğal sahnesinde “Hannibal” buzul oyunu da bekliyor.  Kartacalı General Hannibal’ın hayat hikayesini özel koreografileriyle 500 katılımcıdan oluşan dansçı, Pistenbully, Base atlayıcıları, helikopter, kayakçı ve paraşütçü ekibi canlı performanslarıyla sergileyecekler. Avusturyalı yetkililer, Hannibal etkinliğinin iki yılda bir yapıldığını söyledi.

4 Ocak 22 Mart 2017 tarihinde söz konusu merkez, gece boyunca onlarca etkinliğe sahne olacak. Söz konusu merkezin yaz aylarında da cazibe merkezi haline getirildiğini belirten Avusturyalı yetkililer, söz konusu bölgede ortalama konaklama süresinin 5 gece olduğunu hatırlattıktan sonra toplamda 4 milyon geceleme hedeflediklerini söylediler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.