Akfen GYO Genel Müdürlüğü'ne Sertaç Karaağaoğlu atandı

Türkiye’nin sadece şehir otelciliği konseptine odaklı ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Genel Müdürlüğü’ne, bankacılık kökenli Sertaç Karaağaoğlu getirildi.

31/12/2019 23:40
Akfen GYO Genel Müdürlüğü'ne Sertaç Karaağaoğlu atandı

Profesyonel iş hayatına 1996 yılında Toprakbank’ta Portföy Yöneticisi olarak başlayan Sertaç Karaağaoğlu, 2000-2001 yılları arasında Kentbank'ta Portföy Yöneticisi olarak çalıştı. Mart 2001’de Fortis Bank (Dışbank) bünyesine katılan Karaağaoğlu, 2011 yılına kadar sırasıyla Portföy Yöneticisi, Şube Müdürü, Anadolu Bölgesi KOBİ Direktörü, Doğu Akdeniz Bölge Müdürü ve Kredilerden Sorumlu Direktör olarak farklı yönetsel pozisyonlarda görevler üstlendi.

2011-2012 yılları arasında TEB BNP Paribas’ta Krediler Tahsis Direktörü olarak profesyonel kariyerine devam Karaağaoğlu, 2012-2016 yılları arasında Borsa İstanbul'da halka arzlar, tahvil ihraçları ve şirket satın almaları ile ilgili kurumsal finansman alanında Kotasyon ve Özel Pazar Grup Müdürü olarak çalıştı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1996 yılında mezun olan Sertaç Karaağaoğlu, 2015 yılında Maltepe Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi Yüksek Lisansını tamamladı. Karaağaoğlu iyi derecede İngilizce biliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.