Air Canada 80'inci yılını kutluyor

80'inci kuruluş yılını kutlayan Air Canada’nın Türkiye, Yunanistan, Kıbrıs Genel Müdürü Nedime Konuksever, şirketin kurulduğu günden bugüne kat ettiği mesafeyi ve elde ettiği başarıları vurgularyarak, yakın zamanda hayata geçirilecek bir dizi yeniliği de müjdeledi.

31/12/2019 23:40
Air Canada 80'inci yılını kutluyor

Kuzey Amerika’nın önde gelen havayolu şirketlerinden Air Canada’nın Türkiye Yunanistan, Kıbrıs Genel Müdürü Nedime Konuksever, 17 Kasım’da düzenlenen Uzakrota Travel Summit’te şirketin 80. yılı şerefine bir konuşma yaptı. Türkiye’nin en etkili seyahat zirvelerinden biri olan Uzakrota Travel Summit’te katılımcılara Air Canada ve Kanada’yı tanıtmayı amaçladıklarını anlatan Nedime Konuksever, “1 Eylül 1937’de Vancouver-Seattle arasında gerçekleştirdiğimiz ilk uçuşu tamamlamamızın üzerinden 80 yılı aşkın bir süreyi geride bıraktık.

O yıl toplamda 2,086 yolcuya hizmet veren Air Canada, geçen sene bu rakamı 45 milyon yolcuya çıkarmış ve büyüme atakları yaparak günümüzün 20 büyük havayolu arasında kendisine bir yer edinmiştir. Bugüne kadar güvenlik için en önemli konulardan olan “İlk buzlanma önleyici sistemi”ni kuran, Kuzey Amerika - Avrupa arasındaki uçuşlarda genel yasak öncesinde sigara içilmesini engelleyen ve bilgisayarlı rezervasyon sistemini ilk uygulayan havayolu olarak ün yaptık. Bu yıl Paris Uluslararası Havacılık Fuarı’nda, son 8 yılda üst üste 6. defa Kuzey Amerika’nın En İyisi olarak Skytrax Dünya Havayolları Ödülü’nü elde ettik.

Filo yenileme programımız Air Canada’yı gökyüzünün en modern ve geniş ticari jet filosu sahibi konumuna getirdi. Boeing 787 Dreamliner’lara ek olarak dar gövdeli Boeing 737 MAX ve Kanada üretimi Bombardier C Serisi uçakları da içeren filomuzu yenileme çalışmaları hızla devam ederken, ileri düzey eğitimlere ve yeni Maple Leaf Lounge’ları hizmete almak üzere yatırımlarına öncelik veriyoruz. Ayrıca mobil ve on-line hizmetlerimize yatırım yaparak müşteri deneyimini kolaylaştırmak ve yapay zeka, yeni teknoloji ürün geliştirme gibi sıra dışı alanlara da yatırım yaparak geleceğin yolculuk deneyimini müşterilerimize en iyi şekilde yaşatmak üzere çalışıyoruz” dedi.

Kanada’nın 150. yılı kutlamaları kapsamında yeni bir logo ve üniforma kullanmaya başladıklarını belirten Konuksever, AirlineRatings.com tarafından da 2018 yılı için Amerika’nın en iyi uzak rota havayolu ve üst üste 5. keredir Kanada’nın en iyi 100 İşvereninden biri olarak seçildiklerini ve şirketin bugünlere gelişinde en büyük katkıyı Air Canada’nın 30.000 çalışanının yaptığını ayrıca söyledi.

80 yıldır koşulsuz müşteri mutluluğu, konforu, güvenlik, inovasyon konusunda girişimlerin Air Canada’yı bugünlere getirdiği ve bu temel değerler doğrultusunda şirketi uluslararası pazarlarda daha ileriye ve yukarılara taşımaya hedeflediklerini belirtti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.