Ada Suites Nişantaşı hizmete girdi

İstanbul Nişantaşı’nda hizmete giren Ada Suites Nişantaşı, her konuğun farklı zevk ve beklentileri olduğunu bilerek onlara standartların ötesinde, kişisel tercihlerine yönelik hizmetler sunuyor.

31/12/2019 23:40
Ada Suites Nişantaşı hizmete girdi

Dekorasyonun sadelik ve rahatlığın ön plana çıktığı Ada Suites Nişantaşı’nın özel konseptli odaları, misafirlerine kendilerini “younique” hissettirecek her türlü donanıma sahip. Penthouse, Superior ve Deluxe olmak üzere 3 farklı çeşitten oluşan ve her biri mutfak nişi ve yağmur duşlu özel banyoya sahip 13 odasında, ev rahatlığında otel konforu sunan otelin içten, güleryüzlü çalışanları ve yüksek kalitedeki hizmeti de konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi vaat ediyor.

Ada Suites Nişantaşı, Amerikan Hastanesi ve Acıbadem Hastanesi gibi sağlık kuruluşları ile Nişantaşı’nın seçkin yeme içme ve alışveriş noktalarına da yürüme mesafesinde. Bu konumuyla İstanbul'un trafik gürültüsüne uzak; sanat, moda, sağlık, güzellik ve alışveriş keyfine de yakın.

YÖNETİMDE SÜLEYMAN BLUM İMZASI

Mimar Fehmi Bilge tarafından tasarlanan otelin yönetimi de deneyimli turizmci Süleyman Blum’un ortağı olduğu Otelist tarafından yürütülüyor. Turizm sektöründe 50 yıla yaklaşan deneyime sahip ve Türkiye turizminde birçok ilke de imza atan Süleyman Blum ve ekibi, otelin projelendirilme aşamasından itibaren dahil oldukları sürecin sonunda, Nişantaşı’nda fark yaratan bir konsepti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtiyor.

Blum, Ada Suites Nişantaşı’nı standart suite hotel konseptinden farklılaştırmaya özellikle özen gösterdiklerini, konukların kısa süreli konaklamalarında da uzun süreli konaklamalarında da evlerinin rahatlığını hissedecekleri konforu yaratmayı başardıklarını ifade ediyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.