Acenteleri kapatmaya değil yaşatmaya geliyoruz

''Güçlü TÜRSAB” sloganı ile ilk TÜRSAB Başkan adaylığını açıklayan Selam Tur’un sahibi Hasan Erdem, İstanbul’daki acenteleri ziyaret ederek sektörün sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Erdem, ‘’Acentalarımız TÜRSAB tarafından yalnız bırakıldı. Acentaları kapatmaya değil yaşatmaya geliyoruz’’ dedi.

31/12/2019 23:40
Acenteleri kapatmaya değil yaşatmaya geliyoruz

''Güçlü TÜRSAB” sloganı ile ilk TÜRSAB Başkan adaylığını açıklayan Selam Tur’un sahibi Hasan Erdem,Güçlü TÜRSAB ekibinde yer alan Samistal Travel ve tatilincisi.com sahibi Cevdet Eroğlu ile birlikte İstanbul’daki bazı acenteleri ziyaret ederek sektörün sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.  Erdem, ‘’Acentalarımız TÜRSAB tarafından yalnız bırakıldı. Acentaları kapatmaya değil yaşatmaya geliyoruz’’ dedi.

Erdem,  2012 yılında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından savunmasız şekilde belgesi iptal edilen ve yaklaşık 4 yıl süren hukuki süreç sonunda belgesine yeniden kavuşan Baracuda Tour’un sahibi Cem Polatoğlu’nu ziyaret etti. Erdem ve Polatoğlu, sektörle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Cem Polatoğlu’nun sektörün duayenlerinden olduğunu ve belgesinin haksız bir şekilde iptal edilmesine karşın hukuki süreç sonunda belgesine yeniden kavuştuğunu belirten Hasan Erdem,  ‘’Acentalarımız TÜRSAB tarafından yalnız bırakıldı. Bu gidişata dur demek, acentalarımız sesi olmak için aday oldum. Kongreye 6 bin üyemizin gelmesini sağlayarak Güçlü TÜRSAB'ı yeniden ortaya çıkaracağız. Acentaları kapatmaya değil yaşatmaya geliyoruz’’ dedi.

TÜRSAB’ın mevcut yönetiminin acentelerin menfaatine çalışmalar yapmadığını ve birlikteki Agalık sistemini sonlandıracaklarını belirten Erdem, ‘’Göreve geldiğimizde TÜRSAB’ı acentelerimizle birlikte yöneteceğiz. Acentelerimizin aleyhine olabilecek hiçbir karar ve çalışmanın içerisinde olmayacağız. Tek derdimiz acentelerimizin menfaatini korumak ve ülke turizmini geliştirmek olacak’’ diye konuştu.

Cem Polatoğlu da kendisini ziyaret eden Hasan Erdem’in turizm camiası tarafından sevilen ve sayılan bir kişilik olduğunu söyleyerek, çıktığı zorlu yolda başarılar diledi. Erdem daha sonra Globalist DMC Turizm Sahibi Süleyman Gök,  Eman Ebrar ve Figura seyahat acentalarının ortağı Bülent Katkak ‘ı ziyaret etti. Katkak yurtdışında olduğu için kardeşi Selim Katkak ile görüştü. Erdem, ardından AKİK Tur’un sahibi Kerim Kırk’ı da ziyaret etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.