Abbas yolcu!

Hem gezilip görülebilecek yerleri samimi bir üslupla sunan, hem de gideceğiniz yer ile ilgili konaklama tesisleri, yeme& içme mekanları ve buna benzer birçok konuda reel bilgileri sunan “Abbas Yolcu” projesine start verildi.

31/12/2019 23:40
Abbas yolcu!

Projenin temelinde Türkiye’nin dört bir yanını gezmeyi hedefleyen ve gezdiği yerler ile ilgili doğru bilgi toplamayı ve bu bilgileri seyahat severler ile paylaşmayı amaçlayan Abbas karakteri bulunuyor. Abbas karakteri çalışmayı sevmeyen, iş hayatında başarılı olamayan bir karakterdir. Fakat sempatik duruşu ve her şeyden bir eğlence çıkarmayı becerebilen karakteri ile de etrafındaki insanların sevgisini kazanmış bir karakterdir.

İş hayatında başarılı olamayacağını anlayan Abbas en iyi bildiği ve en çok sevdiği işi yani gezmeyi tercih etmiş ve hayatını gezerek kazanmaya karar vermiştir. Abbas’ın yeni işi ve yeni hedefi Türkiye’yi gezmek ve gezdiği yerler ilgili bilgi paylaşmaktır. Bu idealini gerçekleştirmek için “Abbas Yolcu” sloganı ile yola çıkmış.

Proje Abbas karakterinin gezilerini ve tecrübelerini paylaşarak bunları Abbas’ın seyahatlerini takip eden kullanıcılara aktarma gayesinde olan bir web projesidir. Projede sadece Abbas’ın yazdıkları yer almayacak, projeye katılan ve takip eden her kullanıcının bilgi niteliğindeki tüm girişleri de sitede içerik olarak değerlendirilebilecek. Projeye bireysel olarak katılan tüm kullanıcılar bu bilgileri yorumlayabilecek veya cevaplayabilecektir. Bu şekilde güvenilir bir bilgi kaynağı ve aynı zamanda güncel bir seyahat rehberi olmayı hedeflemiş.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.