52 ülkenin gazetecileri Antalya'da toplanacak

Uluslararası Medya Forumu, 52 ülkeden temsilcilerin katılımıyla Antalya'da toplanacak. Etkinlikte, medyada yeni yaklaşımlar ele alınacak.

31/12/2019 23:40
52 ülkenin gazetecileri Antalya'da toplanacak

"Türkiye-Gücünü ve Potansiyelini Keşfet" sloganıyla gerçekleştirilen Turkey Discover the Potential (TDP) tanıtım etkinlikleri çerçevesinde projelendirilen Uluslararası Medya Forumu, 21-25 Mayıs 2017 tarihlerinde Antalya'da toplanacak. Ekonomi, turizm, kültür ve medya konularının ele alınacağı foruma 52 ülkeden, seçkin medya temsilcileri katılacak.

İsviçre merkezli Global Connection Media'dan (GC) tarafından organize edilen ve Ekonomi Bakanlığı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi'nce (TİM) desteklenen Uluslararası Medya Forumu, 21-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya Belek'te Maxx Royal otelinde gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin GC'den yapılan açıklamada, "Değişik ülkelerin önde gelen medya mensuplarını Antalya'da bir araya getirerek uluslararası medya ilişkilerinin gelişmesine katkı sunulduğu" belirtildi.

Global Connection'ın, TDP tanıtım etkinlikleri çerçevesinde Fransa, Almanya, İtalya, Rusya, BAE, Birleşik Krallık ve ABD'de gerçekleştirdiği iletişim çalışmalarının ardından planladığı Uluslararası Medya Forumu, medya alanında yeni yaklaşımların ele alınacağı bir platform olacak. GC, Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi çerçevesinde 31 Ağustos 2016 da yine Antalya'da Türkiye-Rusya Medya Forumu düzenlemişti.

Ayrıca GC, Narenciye Tanıtım Grubu adına tasarlayıp uyguladığı tanıtım kampanyası ile de, bu yıl, Rusya'nın İletişim Oscar'ı olarak bilinen Gold Print Awards adlı yarışmada "en iyi çıkış yapan marka" dalında ikincilik ödülünü almıştı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.