3'üncü Turizm Şurası Kasım'da

Kasım ayında üçüncüsü düzenlenecek Turizm Şurası'nda; geleceğe yönelik ulusal bir turizm politikası oluşturularak, yılda 50 milyon turist 50 Milyar Dolar gelir hedefine ulaşılması için gerekli çalışmalara başlanacak.

31/12/2019 23:40
3'üncü Turizm Şurası Kasım'da

Turizmin 13 farklı başlık altında ele alınacağı şurada, birçok konu hakkında turizmde sürdürülebilir eylem planı hazırlanacak. Sabah'ta yer alan habere göre, 15 yıl aradan sonra düzenlenecek ve çok sayıda turizm sektörü temsilcisinin de katılacağı 3. Turizm Şurası'nda çevreye duyarlı, dünya gerçekleri ile uyumlu, turizm sektörünün taleplerini cevaplandırabilecek sürdürülebilir turizm politikaları tartışılacak. Şura kapsamında ayrıca turizmde pazarı çeşitlendirmek için çalışmalar da yapılacak.

13 KOMİSYON KURULDU

1-3 Kasım arasında düzenlenecek 3. Turizm Şurası'nda kurulacak 13 komisyon şöyle: Turizm politikaları, örgütlenme ve destinasyon yönetimi, ürün çeşitliği ve sürdürülebilirlik, çevre-planlama-altyapı, yatırım-teşvik-finansman, konaklama sektörü, seyahat acentacılığı ve ulaşım, tanıtım ve pazarlama, dijital turizm ve inovasyon, turizm eğitimi ve turist rehberliği, yerel yönetimler ve turizm, iç turizm ve gastronomi turizmi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.